Övriga tjänster – old

Arbetsbänk i verkstaden
Arbetsbänk i verkstaden

Bil- och båtvärmarservice

Ronnie som jobbar med bil- och båtvärmare har 25 års erfarenhet. Vi jobbar med samtliga fabrikat så som Eberspächer, Webasto, Ardic Wallas m.m. Vi utför både reparationer och nyinstallationer i bilar och båtar, och har även reservdelsförsäljning.

 

Framvagnsinställning

Rätt hjulinställning är en förutsättning för att optimera bilens väghållning, däckens livslängd och bästa bränsleekonomi. Bensinförbrukningen påverkas märkbart av relativt små avvikelser från idialvärden i hjulinställningen. Detta är ofta en bortglömd faktor vid bränsleförbrukningsproblem. Hjulinställning är ett tecknisk avancerat arbete som kräver erfarenhet och gedigen teoretisk kunskap om hur olika parametrar samverkar och påverkar bilens köregenskaper och däckens slitagebild .

 

AC-arbete
AC-arbete

Oavsett hur avancerad utrustning man har för uppmätning av värden, så är resultatet av rätt utfört arbete till 90 % beroende mekanikerns och kunskap och förmåga.

 

Plåtskador

Vi utför inte själva arbeten vid plåtskador, men samarbetar med Vestbjergs Autolack, som är auktoriserad att reparera Honda och Subaru. De utför även glasarbeten, som byte av vindruta etc.

 

AC-service och reparationer

Nu utför vi även service och reparationer på AC-anläggningen i din bil.
Ska man få ut full nytta av den måste den underhållas med rengöring etc. Det fastnar alltid mögelsvamp, bakterier och andra mikroorganismer i förångaren, som då får en sämre effekt. Luften i kupén kan rent av börja lukta illa.

Känsliga personer kan också bli påverkade om AC- anläggningen inte fungerar som den ska.

 

Biluthyrning

Det går att hyra en bil av oss i samband med service eller reparation av din egen bil till en låg kostnad. Vi har två bilar tillgängliga, en med automatlåda och en med manuell.
Detta är en mycket uppskattad tjänst då du som kund inte behöver vara utan bil under tiden din egen bil repareras.

Läs mer HÄR.

 

Reception

Vi har en kombinerad kundmottagning och väntrum.

Vår reception
Vår reception