Subaru Forester

Honda CR-V

Subaru Impreza STI-Racing

Honda Accord

Subaru Outback

Honda Civic Tourer

Subaru XV Hybrid
Honda Civic Racing
Subaru Legacy

Honda Jazz

Subaru BRZ
Honda HR-V
Subaru Levorg
Subaru Forester.

Subaru Forester.

Från november fram till 23 december lämnar vi 20 % rabatt på arbete med hjulinställning!

Är dina däck ojämnt slitna eller snedslitna? Drar bilen åt något håll när du kör? Då har du en anledning att titta över hjulinställningen. En inställning som behövs även efter byte av till exempel styrled, spindelled, bussningar eller stötdämpare på ditt fordon.

Rätt hjulinställning är en förutsättning för att optimera bilens väghållning, däckens livslängd och för att få bra bränsleekonomi. Bränsleförbrukningen påverkas märkbart av även små avvikelser från den rätta hjulinställningen. Det är en ofta bortglömd faktor vid bränsleförbrukningsproblem.

Hjulinställning kan som vem som helst inte kan göra. Det kräver nämligen erfarenhet och gedigen teoretisk kunskap om hur olika faktorer samverkar och påverkar bilens köregenskaper och däckens slitage. Det kvittar hur avancerad utrustning man har, för resultatet av rätt utfört arbete är till 90 % beroende mekanikerns kunnande.

Just nu och fram till jul har vi alltså kampanj på hjulinställning med 20 % rabatt på arbetet!

Välkommen!

 

Information
Kampanjer!

 

 

TakboxMIMKostnadsfri förbesiktning!

Prenumerera

Fyll i fälten nedan, så får du ett meddelande när vi lagt ut något nytt på sidorna. Det är naturligvis helt gratis. Du kan själv avsluta din prenumeration när du vill via en länk som finns i varje utskick!

Alla fält är obligatoriska och måste fyllas i!

Din e-postadress är helt säker hos oss. Vi kommer bara att använda den till att skicka dessa nyheter!

Senaste nytt
Garanti på väg

Vi använder oss av Midlands kvalitetsoljor.

Om din bil har rullat maximalt 10 000 mil eller är högst 4 år gammal kan man gå in i Midlands garanti. "Garanti på väg" är både premie- och självriskfri.

Garantin har en motordel och en vägassistansdel.


        Midland Oil 

Läs mer på www.midlandoil.se